GLA:D hold

GLA:D står for ”Godt liv med artrose i Danmark” og er en behandlingstilgang for personer med artrose (slidgigt) i knæ og hofter.

I Sverige har man længe haft god effekt af tidlig indsats til knæ og hofteartrose og i 2011-2012 videreudviklede man denne tilgang til danske forhold med GLA:D hold og undervisning i den nyeste viden om artrose, træning og hjælp til selvhjælp. Af publicerede projekter kunne man konstatere at deltagerne fik nedsat smerte af leddene, øget funktion og bedret livskvalitet samt udskydelse af operationer. Se hjemmesiden www.glaid.dk.

På baggrund af de gode resultater startede vi GLA:D hold på klinikken i 2013 med træning specielt designet til personer med begyndende eller moderat artrose og hvor hovedformålet er at bedre bruskforholdene i knæ og hofter, mindske smerter, øge bevægeligheden i leddene og øge livskvaliteten. Træningen foregår superviseret dvs. fysioterapeuten tilrettelægger øvelserne så de passer til den enkelte og vejleder løbende så øvelserne udføres med kvalitet og god ledkontrol.

 

Hvem kan deltage

For at deltage på GLA:D hold skal du have en individuel tid hos fysioterapeut, hvor du får et spørgeskema, bliver testet og grundig undersøgt og får yderligere information om GLA:D.

Har du smerter i knæ og hofter uden egentlig diagnose eller har en anden sygdom, som giver smerter i knæ og hofter er du velkommen til at træne på GLA:D hold. Du skal have en individuel tid hos fysioterapeut til test og grundig undersøgelse inden du kommer på holdet.

Certificerede instruktører: Mathias Kyhnau.

Tidspunkt: Se nærmere på holdtræningplanen.

 

Kom til GLA:D træning i Aarhus

Kontakt klinikken allerede i dag og book tid til GLA:D træning – du vil ikke fortryde det!